آلمان کشت و مصرف ذرت GM را ممنوع کرد
غذاهایی که از نظر ژنتیکی دستکاری شده اند (GM) سبب بسیاری از ناهنجاری ها در بدن می شوند. با وجودی که سالهاست این دسته از مواد خوراکی در اکثر کشورهای به اصطلاح پیشرفته کشت و برداشت و مصرف می شوند ولی تا به حال سردمداران دولت های مورد بحث کمتر به نصایح پژوهشگران و نتایج تحقیقات آنها در زمینه ی ضرر و زیان غذاهای GM توجه ننموده اند. تا به حال چند کشور اروپایی کشت و واردات این دسته از غذاها، مخصوصا ذرت را ممنوع اعلان نموده اند و آلمان این هفته به این گروه از کشورها پیوست. متأسفانه دولت کانادا یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان ذرت GM است. ضرر و زیان مصرف غذاهایی که از نظر ژنتیکی دستکاری شده فقط متوجه انسان نیست، بلکه محیط زیست و حیوانات نیز در معرض خطرات بی شمار این دسته از محصولات قرار دارند که یکی از آنها تقلیل زادوولد حشراتی مانند زنبور عسل و پروانه ها و غیره است که به وضوح مشاهده می شود.
نظرات شما عزیزان: